Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Avrupa Rüyası Britanya Turu: Londra, Dublin, Belfast, Cardiff, Edinburgh

Avrupa Rüyası Britanya Turu: Londra, Dublin, Belfast, Cardiff, Edinburgh

AVRUPA RÜYASI BRİTANYA TURU | LONDRA, DUBLİN, BELFAST, CARDİFF, EDİNBURGH

10 gün boyunca 5 ülke ve 15 şehir ziyaret edebileceğiniz Avrupa Rüyası’nın Britanya turu ile İngiltere, İskoçya, Kuzey İrlanda, Galler ve İrlanda seyahatini tek bir rotaya sahip.

Avrupa Kıtası’nı tek seferde gezmenin en kısa yolu olan Avrupa Rüyası’nın İngiltere durağı olan Britanya Rüyası’nda en popüler şehirlerin merkezlerindeki 4 yıldızlı otellerde, 2 kişilik odalarda ve single farkı ödemeden konaklama şansınız var. Kuzey Denizi ve İrlanda Denizi’nde feribot yolcuğu olmak üzere iki de gemi yolculuğunun bulunuyor.

Profesyonel rehber eşliğinde, 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeden gönlünüzce gezebileceğiniz turda, İngiltere (Londra, Birmingham, Liverpool, Manchester, York, New Castle, Stratford-upon-Avon, Oxford), İskoçya (Edinburgh, Glasgow), Kuzey İrlanda (Belfast), İrlanda (Dublin) ve Galler’i (Cardiff) ziyaret etmeniz mümkün.

Avrupa Rüyası Britanya turu: İngiltere Londra gezisi

Britanya Turu | İngiltere, İrlanda, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda

Rotası bakımında Türkiye’deki Britanya ve İngiltere turları içerisinde, en kapsamlı ve özgün rotaya sahip Avrupa Rüyası. İngiltere, İrlanda, İskoçya, Kuzey İrlanda ve Galler ülkelerini tek seferde geziyorsunuz.

Avrupa Rüyası’nın Britanya turunun en güzel özelliği ise tüm ekstra turlar ücrete dahil! Hepsinden önemlisi 10 günde 5 ülke 15 şehir gezmenin keyfini sonuna kadar sürebiliyorsunuz! Ve Avrupa Rüyası size ekstra turları da hediye ediyor! Peki, ekstra nereleri ücretsiz görüyorum?

Avrupa Rüyası Britanya Turu Hediye Ekstra Turlar

Manchester turu

İngiltere’de Lancashire bölgesinin ticari ve kültürel başkenti olan Manchester, sanat, basın ve yüksek öğrenimiyle meşhur. Zarif St. Anne Meydanı mağazaları, King Street ve Kraliyet Borsası ve Bolton Arcade, büyük kapalı pazar salonları ile ünlü.

Chester Turu

İngiltere’nin Kuzey Batı bölgesinde törensel Cheshire kontluğunun merkezi Chester, İngiltere’nin en çok fotoğraflanan saatine ev sahipliği yapıyor. Eşsiz İngiliz mimarisiyle keşfedilmesi gereken şehirlerden.

Britanya Turu: İngiltere The Kelpies heykelleri – Avrupa Rüyası İskoçya İngiltere

The Kelpies Heykelleri Gezisi

Kelpies heykelleri Edinburgh ile Glasgow arasında, Falkirk denen bölgede kalıyor. Yaklasık 30 metre boyunda, tamamıyla metalden yapılmış at başı heykelleri. İskoçya’nın sayesinde yükselen ve endüstriye geçişte kullanılan tarihi mirasının atlar olması sebebiyle at heykelleri seçilmiştir. Kelpie İskoç mitolojisinde geçen bir tür su kenarında yaşayan periymiş, ama 10 at gücündeymiş. Heykeller farklı ışık sanatı ve projeksiyon performanslarına da ev sahipliği yapıyor.

Ayr Sahil Kasabası

Ayr, Güneybatı İskoçya’da, Ayrshire’da bir kasaba olup İskoçya’nın en büyük cazibe merkezidir. Robert Burns’ün doğum yeri olan yakındaki Alloway köyüdür.

Kuzey İrlanda, Devler Kaldırımı

Kuzey İrlanda’da bulunan Giant’s Causeway yani Devler Kaldırımı, yeryüzündeki ilginç jeolojik oluşumlar arasında. Devler Geçidi, 1693 yılında keşfedilmiş olup 1740 yılında tüm dünyaya duyurulmuş. 1980’li yıllarda UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine kabul edilen Devler Kaldırımı 40.000’e yakın sütun ve irili ufaklı mağaralardan oluşuyor.

İngiltere Roma Hamamları, Bath Kasabası

İngiltere’nin güney batısında konumlanan Bath, şehrin ortasından geçen sakin nehri, inci gibi dizilmiş, yaşanmışlıklarını gözler önüne seren tarihi binaları, yemyeşil doğası, tertemiz ve düzenli sokakları, her köşe başında müzik yapan mutlu insanları ile İngiltere’nin kuşkusuz en huzurlu şehirlerinden biri. Bath aynı zamanda Roma hamamlarına ev sahipliği yapıyor.

Avrupa Rüyası Britanya turu: İngiltere Stonehenge gezisi

Stonehenge Turu

Stonehenge, Neolitik taş devri ile Bronz çağı arasında en az 5 kademede oluşan bir anıttır. Bu yapı, astronomi, astroloji, geometri, meteoroloji ve paganizmle ilişkilendirilmektedir.

Britanya Turu Gidilecek Ülkeler ve Şehirler

Düzenlediği turlar ile katılımcılarına tek seferde tüm destinasyonları gezdirme amacı taşıyan Avrupa Rüyası’nın Britanya turunda nereleri görüyorsunuz? Britanya Rüyası tur ücretine neler dahil? Britanya Rüyası ile gidilecek ülkeler ve şehirler hangileri?

İngiliz kültürüne hâkim, İngiltere’de yaşayan yerel rehber eşliğinde seyahat imkânı sunan Britanya Rüyası, 10 gün boyunca 5 ülke ve 15 şehri, 9 gece konaklamalı. Her gece konaklamanın yanı sıra Kuzey Denizi ve İrlanda Denizi’nde iki de gemi yolculuğunun bulunduğu rotada, Shakespeare, Harry Potter, Doctor Who ve Sherlock Holmes’ün büyülü coğrafyasını 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeden gönlünüzce gezebilme imkanı tanıyor. En popüler şehirlerin merkezlerindeki 4 yıldızlı otellerde, 2 kişilik odalarda ve single farkı ödemeden konaklama ayrıcalığı da sizi bekliyor. Unutmadan söylemekte fayda var; Kuzey ve İrlanda Denizi’nde gemi yolculuğu yapacak ve Atlantik Okyanusu kıyılarını keşfedeceksiniz.

Britanya Rüyası ile bu saydığımız yerleri gezerken Londra’da 2 gece, Glasgow’da 2 gece, Dublin, Belfast, Birmingham, Liverpool ve Cardiff’te birer gece konaklama yapıyorsunuz. Konakladığınız oteller ise şehrin tam merkezinde akşam çık, sokağın şenliğine karış kıvamında!

Britanya Turu: İrlanda Dublin Trinity College kütüphanesi – Avrupa Rüyası

Peki, hangi tarihler mi mevcut?

4 – 13 Temmuz 2019

9 – 18 Ağustos 2019

Britanya Rüyası Turunun Fiyatı Nedir?

10 gün boyunca 5 ülke 15 şehir göreceğiniz 9 gece konaklamalı British Airways uçuşu ile gerçekleşen bu Britanya turunun ücreti ise 1895€’dur. Tura kayıt olmanız için ilk ödemeniz gereken ücret 245 € olup geriye kalan ücreti taksitler halinde de ödeyebiliyorsunuz. Ayrıca kredi kartıyla ödeme seçenekleri bulunuyor.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

İstanbul-Londra, Londra-İstanbul British Airways uçuşu gidiş-dönüş uçak bileti

Lüks otobüslerle şehirlerarası yolculuk

Cairnryan Belfast, Fisguard-Rosslare arası gemi yolculukları

9 gece konaklama

Mesleki Sorumluluk Sigortası

Tüm ekstra turlar

Profesyonel rehberlik hizmeti

Konaklama kahvaltıları

Şehir vergileri

Bagaj Hakkı

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

Müze-ören yerleri ücretleri

Schengen vize ücreti: 160 Euro

Bireysel harcamalar ve yeme-içme masrafları

Seyahat Güvence Paketi

Yurtdışı çıkış harcı

Britanya Turu 10 gün boyunca 5 ülke 15 şehir!

British Airways’in İstanbul – Londra gidiş-dönüş uçuşuyla gerçekleşen Britanya Rüyası ile sen de Birleşik Krallık’ı gezme hayallerini gerçekleştirebilirsin. Britanya turuna çıkmayı düşünenler şimdiden çantalarınızı hazırlamaya başlayın. Hayallerinizi ertelemeyin ve her sabah başka şehirde uyanmanın keyfini çıkartın!

 

1 comment

  1. Avrupa Rüyasıyla bende tur yaptım çok güzel ve ince düşünülmüştü. Ben çok memnun kaldım Britanyaya gitmek istiyordum bu yazıda çok işime yaradı teşekkür ederim. Bende Kuzey Avrupa turunu herkese öneririm ben katıldım ve çok memnundum şimdi Avrupa Rüyasıyla devam edeceğim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close