Close
Close

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Münih’te Konaklama: Münih’te Ucuz Otel Seçenekleri

Münih’te Konaklama: Münih’te Ucuz Otel Seçenekleri

Münih Gezi Rehberi: Münih’te Konaklama

Münih’te Nerede Kalınır? Münih’in En İyi Otelleri

Bundan önceki yazılarımızda bolca “Münih bizim yeni evimiz oldu” dedik. Ee o zaman bu sözün hakkını vermemizin zamanı geldi de geçiyor. Bundan önce Münih’imiz ile ilgili Münih gezi rehberi ve Münih’te yeme-içme rehberi yazdık. Şimdi sıra geldi en çok sorulan sorulardan birisi olan Münih’te konaklama rehberi kısmına. Münih’e taşınalı tam olarak 1.5 yıl geçti ve artık şehrimizi karış karış gezdik, hatta ezberledik. Adres soranlara 150 metre sonra hafif sol 78 metre sonra da sağa girin diyecek kıvama geldik. O zaman çok da uzatmadan Münih’te her bütçeye uygun nerede kalınır, Münih’te hangi otel merkeze yakın, hangi otel ile ulaşım daha kolay sorulana cevap olacak Münih’te Konaklama: Münih’te Nerede Kalınır Rehberini yazmaya.

Münih’te ucuz otellerin yanında biz de varız 🙂 Çay kahveye her zaman varız 🙂

O zaman sözü çok da uzatmadan Münih’te Konaklama Rehberi.

Bunu baştan söyleyelim Münih’te ucuz konaklama bulmak gerçekten çok zor o yüzden sizin için önce fiyat & performansı uygun otelleri daha sonra tuzlu ama çok güzel otelleri ve en son olarak da merkeze bir tık uzak ama ulaşımı kolay ucuz(Münih’e göre ucuz konaklama) otelleri sıralayacağız ve linklerini de yanlarına bırakacağız. Artık seçim sizin.

Münih’te Konaklama

Münih’te Uygun Fiyata Nerede Kalınır?

Münih’te Merkeze Yakın Uygun Konaklama

İlk olarak her Alman şehri gibi Münih’te de Hauptbahnhof(ana tren istasyonu) çevresinden uzak durun. Evet şehir merkezine çok yakın ve ucuz seçenekler var ama çevresi kötü.

Münih'te ucuz otel
Münih’te merkeze yakın ucuz otel seçenekleri – Appartment München Isartor

Appartment München Isartor: Konum olarak şehrin güzel tarafında ve heryere ulaşımı kolay. 

Leonardo Boutique Hotel Munich: Yine konum olarak şehrin güzel yerinde.

Marias Platzl: Konumu ve otelin kendisi gerçekten çok iyi 🙂

Yine güzel konumu ve “franchise” bir otel Motel One Munich daha önce Amsterdam’daki Motel One’da kalmıştık ve gerçekten çok memnun kalmıştık.

Bir diğer yine güzel konumlu ve ortalama bir fiyatlı Holiday Inn Munich City Centre.

Bunlarında dışında yok ben kendimi şımartmak istiyorum derseniz de sizi buradaki listeye alalım.

Münih'te ucuz otel
Münih’te ucuz otel hep var ama bulması zor.
Münih’te merkeze yakın uygun otel seçenekleri

Münih’te Merkeze Yakın Lüks Konaklama

Bu bölüm cüzdan dostu değil onu baştan söyleyelim. Ama yok biz Münih’e kadar geldik biraz da kendimizi şımartalım derseniz. Bu otellere doğru olalım sizi 🙂 Biz de sokaktan size el sallarız:)

Tam Marienplatz yani Münih’in tam merkezinde meydanı gören tuzlu bir otel önerimiz ise Mercure Hotel Munich Altstadt.

Yok biz daha enterasan, güzel bir otelde kalalım ama yine merkeze yakın olsun derseniz de bizim de çok beğendiğimiz Living Hotel Das Viktualienmarkt by Derag.

Şimdi Geldik Münih merkeze çok da yakın değil ama ulaşımın çok kolay olduğu, 10-15 dk’da Münih Altstadt kısmına gelebileceğiniz otellere

Münih’te merkeze yakın güzel oteller

Münih’te Ucuz Otel ve Münih’te Merkeze Yakın Konaklamalar

Münih’te Uygun Oteller

Şimdi Münih’te merkeze yakın sayılabilecek ve ulaşımın kolay olduğu ucuz konaklama seçeneklerine geldik!

Concept Living Munich Serviced Apartments: Burası tam olarak otel değil; bir Airbnb evi gibi düşünebilirsiniz. İçi gayet güzel dekore edilmiş ve Münih merkeze yakın ucuz bir konaklama.

Münih’te çay kahve servisimiz vardır! 🙂

Gambino Hotel Cincinati: Yeni bir bina ve tam Sbahn(Münih’te üstten giden metro) durağının yanında. Böylece merkeze çok kısa bir sürede ulabilirsiniz. Fiyatı da bir Münih standartlarında çok uygun.

Leonardo Hotel Munich Arabellapark: Merkeze yine tren ile çok yakın ve Münih’in en güzel ve büyük parkı Englisher Garten’nın tam yanında. Yazın gelecek olanlar için gayet güzel bir seçenek olabilir.

Super 8 Munich City West: Yine metronun yanında başka güzel otel daha ve fiyatı baya uygun o yüzden düşünebilirsiniz.

Münih’te ucuz otel – Holiday Inn

Son olarak yine bir Holiday Inn ile bu mevzuyu kapatıyoruz. Holiday Inn Express Munich City West.

Münih’ten çok kısa bir zamanda gidebilieceğiniz muhteşem doğası olan bir yer önerebiliriz. Köningsee 🙂 yazısını da buraya bırakıyoruz.

Eğer Airbnb’de konaklamak isterseniz de şöyle bir link bırakalım. Bu linkle Airbnb’ye üye olursanız ilk konaklamanızda geçerli 130 lira gibi bir kredi kazanıyorsunuz ve Airbnb kullanmaya devam ettikçe, Airbnb sizi daha çok sevmeye başlayıp bir anda hesabınıza süpriz krediler yükleyebiliyor.

Bizim Münih’imizden önerebileceğimiz Münih’te ucuz otel ve Münih’te merkeze yakın fiyat performansı yüksek otel seçenekleri şimdilik bu kadar. Bir kahve için her zaman rahatsız edebilirsiniz. Kahveye bekleriz 🙂

Sevgiyle Gezin!

Sevgiler.

Biz Instagram’da ve Facebook’ta da varız ve bekleriz.

https://www.instagram.com/yoldabiblog

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close